Dit jaar was het Open Huis feest niet mogenlijk vanwege de regels omtrent Covid-19, toch wilde men iets doen.


Een groep vrijwilligers werkte aan een weggeefactie voor daklozen. 100 stuks warm ondergoed, warme handschoenen, sokken, chocolade, een pakkie sjek en een fles parfum en door bezoekers speciaal voor deze gelegenheid geschreven kerst en nieuwjaarswensen, werden bij elkaaar verzameld en gingen een speciaal voor deze gelegenheid gedrukte tas in.


buiten werden de beste voorzorgsmaatregelen genomen, met de 1,5 meter stokken afstandsplekken gemarkeerd op straat met lint en toen In het versierde voorportaal van de kerk werden de daklozen 1 voor 1 ontvangen, kerstbrood en kopje koffie of warme chocolade melk mee en weer de straat op..helaas konden we meer niet doen. het werd wel gewaardeerd.


Aan het einde kwamen de vrijwilligers nog even samen en zong de huiszanger van het feest via whats app nog 1 maal bid, ‘vecht huil, werk, en bewonder niet zonder ons..; we neurieden mee, en even waren we er weer allemaal, alle 800 bezoekers schalden in ons hart mee door de oh zo lege kerk. Hieronder toch weer een visueel verslag, van ook deze eerste kerstdag.


Voor wie er niet mochten zijn.

2020